neljapäev, jaanuar 06, 2005

2005 - kõik läheb hästi?

Eesti Ekspressis avaldatud Pauksonite horoskoobi kohaselt üllatab aasta 2005 mind järgnevaga:

See aasta pakub teile suurepäraseid võimalusi rahalise seisu parandamiseks. Võite saada palgakõrgendust või kopsaka loteriivõidu. Raha võib ootamatult sisse tulla mõnest ettearvamatust allikast. Oskate ka ise leida mingi tulusa sissetulekuallika. Võibolla vahetate töökohta. Teile võidakse ootamatult teha ahvatlevalt huvitav ja kasulik tööpakkumine. Peate ainult pisut ettevaatlikum olema väljaminekute osas. Ärge minge ülearu heldekäeliseks, eriti aasta lõpupoolel. Suhete osas võite oodata üllatusi. Võibolla kohtute üllatuslikult mõne väga omapärase ja huvitava inimesega, kellest võib saada teie sõber või midagi enamat. Side pereliikmetega ja vanematega on tugev ja harmooniline. Teie töövõime on sel aastal suur. Olete aktiivne ja varasemast tunduvalt enesekindlam. Teie elu võib võtta väga huvitavaid pöördeid. Tervise osas peate jälgima, et te millegagi üle ei pingutaks. Vajate üsna palju puhkust. On oht, et olete sel aastal mõnele ravimile ülitundlik. Samuti võivad avalduda mõned sümptomid, mis on iseloomlikud mingile haigusele, mida te tegelikult ei põe. Ka mõni arstlik analüüs võib seletamatutel põhjustel osutuda valeks.
Kevadel avaneb teil soodsaid võimalusi reisimiseks, õpingute alustamiseks ja jätkamiseks ning igalaadseks enesetäiendamiseks.
Ajavahemikul septembrist kuni aasta lõpuni võite sooritada võimsa akrobaatilise hüppe, mis lennutab teid märkimisväärselt kõrgele ametialasele või ühiskondlikule positsioonile. Võibolla aitab selleks kaasa keegi sõber. Võite ka ise leida endale südamelähedase töö. Võib juhtuda, et puutute äkitselt ja üllatuslikult kokku mingi ühisomandiga seotud küsimusega.
Kui olete sündinud augustis, siis olge ettevaatlik töökaaslastega suhtlemisel. On oht, et hakkate usaldama vale inimest, mille tagajärjel tekib segaseid olukordi ja hakkab levima kuulujutte.


Aasta pärast kontrollime!

Kommentaare ei ole: