reede, november 04, 2005

Ekspresident toodab uudist

Lennart Meri on muhe mees. Pärast presidenti ametist taandumist ei ole ta oma muhedust kaotanud. Meedias kuuleb temast küll oluliselt vähem. Erandiks on viimased päevad, kus hr Meri vähemasti kolmel korral huvitavalt ajakirjanike silma jäi.

1. Nelli Teataja avaldas loo, kus väideti, et ekspresident on raskelt haige ja praktiliselt suremas. Sellest sattusid vaimustusse kõik endast vähem ja rohkem lugupidavad väljanded ning kinnitavaid ja ümberlükkavaid lugusid toodeti maruliselt. Asjale pani ilusa punkti Eesti Ekspressi lugu, millest selgus üheselt, et hr Meri on küll operatsioonist väsinud, kuid endiselt terav. Rahu saabus maa peale.

2. Eile teatas preili uudistemagasini Reporter horoskoobi rubriigis, et 29. märtsil sündinud Lennart Meri on tähtkujult sõnn (taibukamad leiavad saate veebeilehelt tv.ee). Horoskoobindusest kauge inimenegi aga teab, et sel kuupäeval sündinu saab olla üksnes jäär.

3. Täna teatas EPLO, et Tartu Kaubamaja arhitekt on solvunud Hr Meri poolt Eesti Ekspressile öeldu pärast, mis kõlas nii:
Ja teate, ma arvan ka, et tuleks häbiposti naelutada inimene, kes tegi selle
inetu Tartu kaubamaja.


Kas see tähistab LM-i kambäkki?:) Selge on, ekspresident ei ole kuhugi päriselt kadunud.

Kommentaare ei ole: